>

: Новини: Форум  : Підтримка : Завантажити : Документація : Освіта : Розробнику : Сайт : Користувачі

All Categories > Linux.Kiev.UA > WWW > Не ганьбіться.
Total Posts: 21 - Pages (3): [1] 2 3
Author: Юра
Posted: Сер 11 2004 - 12:30
Subject: Не ганьбіться.
Знаєте що, з такою українською краще не робіть українську версію взагалі. Якщо новини все-одно пишуться напів українськими а напів російськими буквами.
Спершу навчіться граматиці, а потім робіть українську версію сторінки.
Не вмієте - не беріться.
Вибачте за відвертість.
[12 votes / 3.25]
Author: ux0qt ux0qt
Posted: Сер 11 2004 - 08:13
Subject: re: Не ганьбіться.
Якщо кому-то не зрозуміло , надсилайте мені листи, Я буду перекладати, перевертати, тощо. Чим критикою займатися, краще допомогу надавати . Як Веб-програміст я розумію адміністраторів сайтів. Української мови не існує... є суржик, навіть Президент спілкується на ньому .
[Not yet rated]
Posted: Сер 11 2004 - 08:27
Subject: re: re: Не ганьбіться.
Igor Tyhonchuk wrote:
Якщо кому-то не зрозуміло , надсилайте мені листи, Я буду перекладати, перевертати, тощо. Чим критикою займатися, краще допомогу надавати . Як Веб-програміст я розумію адміністраторів сайтів. Української мови не існує... є суржик, навіть Президент спілкується на ньому .

Привіт.
*)Я принципово не зможу надати допомогу бо занадто очевидно що це сайт підтримки російськомовних користувачів *nix. Краще витратити свої зусилля на вітчизняні. Як ти думаєш, перекладом на яку мову займається наприклад "freebsd.org.ua"? Тільки домен зіпсували...(((
*) "Української мови не існує"... ... на ось таких сайтах, як цей. На українських - існує, без суржика, без нічого.
*) Призидент?)))) Ну і приклад. Так він взагалі не відомо на якій мові говорить. Це суржик суржика...)))

Технічних українських (не просто україномовних, з суржиком) сайтів я можу на двох пальцях перерахувати. Причому вони здебільшо низької якості, бо підтримуються окремими ентузіастами, навіть не групами.
[Not yet rated]
Author: Michael Shigorin
Posted: Сер 12 2004 - 05:22
Юра wrote:
Знаєте що, з такою українською краще не робіть українську версію взагалі.

Шановний Юріє Батьковичу! Мені видалити звідси ці сторінки? Це дві хвилини.
Юра wrote:
Якщо новини все-одно пишуться напів українськими а напів російськими буквами.

Шановний неграмотний Юріє! Навчіться писати "все одно" та "напів*", а потім навчайте інших, бажано не у образливому стилі.
Як самі сказали -- сперш навчіться граматиці.
Юра wrote:
Не вмієте - не беріться. Вибачте за відвертість.

Не вибачу. Це не відвертість і навіть не багрепорт. Це, вибачте, звичайне хамство.

Якщо б запропонували виправити конкретні помилки чи вести новини, переклади -- то будь ласка. А так -- запам'ятайте на усе життя, що в людини (у тому числі Вас, мене, кожного з нашіх авторів) є право на помилку.

PS: рахувати за Єдину Українську Мову той діялект, яким розмовляють саме у отому селі -- не буду. Діалектів, як і людей, є багато -- й треба навчитися поважати інших перш ніж нав'язувати своє бачення світу.
[Not yet rated]
Posted: Сер 12 2004 - 05:30
Юра wrote:
Я принципово не зможу надати допомогу бо занадто очевидно що це сайт підтримки російськомовних користувачів *nix.

Це не так. Став би я тоді витрачати час на розробку підтримки декількох мов, по-перше; по-друге, не тільки користувачів: наш проект має серйозні наміри з підтримки розробників.

Читайте архіви linux@, там усе сказано.

Юра wrote:
Краще витратити свої зусилля на вітчизняні. [...] Технічних українських (не просто україномовних, з суржиком) сайтів я можу на двох пальцях перерахувати. Причому вони здебільшо низької якості, бо підтримуються окремими ентузіастами, навіть не групами.

Юріє, ось Ви й сказали -- "\m/ ви тут усі не розумієтесь, а ось \m/ я усе знаю, але робити нічого не буду".

То й не робіть нічого й не заважайте тим, хто робить у свій не те щоб надто вільний час.
[Not yet rated]
Posted: Сер 13 2004 - 06:20
Привіт.
Вибач що образив, я ж теж можу помилятись, правильно? Я навіть буду радий якщо я помиляюсь.

Я далеко не все знаю, більше того - початківець.

А критикував я не ідею, а виконання. За те, що українській мові не надається належної уваги. Не забувай, що сайт цінний не лише тим що він є, взагалі, але й тим що може бути осередком українських користувачів *nix. Проте, на жаль, так не є. Зараз це просто корисний сайт. Ось про що я шкодую.
[Not yet rated]
Posted: Сер 13 2004 - 07:34
Юра wrote:
А критикував я не ідею, а виконання. За те, що українській мові не надається належної уваги.

Ну то я не лінгвіст. Я й російською, й англійською теж помилки й граматичні, й синтаксичні, й семантичні робити ой як вмію. :-)

Юра wrote:
Не забувай, що сайт цінний не лише тим що він є, взагалі, але й тим що може бути осередком українських користувачів *nix. Проте, на жаль, так не є. Зараз це просто корисний сайт. Ось про що я шкодую.

Так чого шкодувати -- краще повідомте, де які конкретно проблеми. Бо більшість перекладів на цей час зроблно дуже втомленою людиною Вадом Машковим десь біля одинадцятої вночі -- я бачив та виправляв помилки в українському та англійському перекладах (теж вже вночі), але був йому тільки вдячний.

Якщо є досить серйозне бажання -- можу надати адміністративний інтерфейс до вмісту, щоб дійно гідним був не тільки він, але й його мовне оформлення. (візуальним -- тобто дизайном -- теж зараз окремо люди займаються)

А дійсним осередком україномовних юніксоводів наразі є http://linux.org.ua, й цей сайт не було дороблено у бік української задля конкуренції -- в хлопців теж є проблеми із вільним часом на веб-розробку та усіляке докручування, тому й намагаємося тут зробити ту працю один раз та не гаяти час у п'яти примірниках.

Тобто я знаю, що за той місяць, коли linux.kiev.ua змінив двигун, й контент, й оформлення, й функціональність зазнали чи не погіршення. Але на цій платформі принаймні можливо розвиватись, до чого й запрошуємо -- бо самі люди й теж трохи заклопотані встигати усе одразу.
[Not yet rated]
Author: Putnik
Posted: Вер 04 2004 - 01:29
2Michael Shigorin:
не повiриш, але хочу спробувати трохи допомогти. На жать, "трохи", бо вiльний час найчастiше бува там, де мене нема

А саме: досi вважав, що непогано в мене з граматикою та iншою стилiстикою Якщо бажаєш - надсилай менi на асю тексти, перевiрю якнайшвидше.
На жаль, переклади робити не можу - бо набирання тексту потребує набагато бiльше часу анiж його корректура.

86903876, sss.
[Not yet rated]
Author: Putnik
Posted: Вер 04 2004 - 01:30
Забув додати: ОБОВ'ЯЗКОВО в авторизації кажи, хто ти та звідки.
[Not yet rated]
Author: Pip
Posted: Вер 07 2004 - 01:09
Дуже дивний в нас народ ...
Критикувати можуть всі Зробити Допомогти .... НІХТО
Ще й президента вмішали

Я дуже вдячний таким людям як автор цього сайту
Людина робить добру справу для україномовної спільноти користувачів ...

А їй ось так просто плюють в душу
СОРОМНО панове ...

Подібні проекти підтримую!!! //переважно добрим словом :-)
бажаю натхнення в роботі по українізації ...

PS >> А москаликам можу сказать одне Українська мова ІСНУЄ !!! І нічим не гірша російської ...
Вибачте за відвертість ....

[Not yet rated]
Total Posts: 21 - Pages (3): [1] 2 3

@ 09.02.2011 22:15 

Форуми

Розсилки

www.comstar.ua