|
|
Total Posts: 21 - Pages (3): [1] 2 3
Author: Юра
Posted: Сер 11 2004 - 12:30
Subject: Не ганьбіться.
Знаєте що, з такою українською краще не робіть українську версію взагалі. Якщо новини все-одно пишуться напів українськими а напів російськими буквами.
Спершу навчіться граматиці, а потім робіть українську версію сторінки.
Не вмієте - не беріться.
Вибачте за відвертість.
Author: ux0qt ux0qt
Posted: Сер 11 2004 - 08:13
Subject: re: Не ганьбіться.
Posted: Сер 11 2004 - 08:27
Subject: re: re: Не ганьбіться.
Author: Michael Shigorin
Posted: Сер 12 2004 - 05:22
Posted: Сер 12 2004 - 05:30
Posted: Сер 13 2004 - 06:20
Привіт.
Вибач що образив, я ж теж можу помилятись, правильно? Я навіть буду радий якщо я помиляюсь.
Я далеко не все знаю, більше того - початківець.
А критикував я не ідею, а виконання. За те, що українській мові не надається належної уваги. Не забувай, що сайт цінний не лише тим що він є, взагалі, але й тим що може бути осередком українських користувачів *nix. Проте, на жаль, так не є. Зараз це просто корисний сайт. Ось про що я шкодую.
Posted: Сер 13 2004 - 07:34
Юра wrote: А критикував я не ідею, а виконання. За те, що українській мові не надається належної уваги.
Ну то я не лінгвіст. Я й російською, й англійською теж помилки й граматичні, й синтаксичні, й семантичні робити ой як вмію. :-)
Юра wrote: Не забувай, що сайт цінний не лише тим що він є, взагалі, але й тим що може бути осередком українських користувачів *nix. Проте, на жаль, так не є. Зараз це просто корисний сайт. Ось про що я шкодую.
Так чого шкодувати -- краще повідомте, де які конкретно проблеми. Бо більшість перекладів на цей час зроблно дуже втомленою людиною Вадом Машковим десь біля одинадцятої вночі -- я бачив та виправляв помилки в українському та англійському перекладах (теж вже вночі), але був йому тільки вдячний.
Якщо є досить серйозне бажання -- можу надати адміністративний інтерфейс до вмісту, щоб дійно гідним був не тільки він, але й його мовне оформлення. (візуальним -- тобто дизайном -- теж зараз окремо люди займаються)
А дійсним осередком україномовних юніксоводів наразі є http://linux.org.ua, й цей сайт не було дороблено у бік української задля конкуренції -- в хлопців теж є проблеми із вільним часом на веб-розробку та усіляке докручування, тому й намагаємося тут зробити ту працю один раз та не гаяти час у п'яти примірниках.
Тобто я знаю, що за той місяць, коли linux.kiev.ua змінив двигун, й контент, й оформлення, й функціональність зазнали чи не погіршення. Але на цій платформі принаймні можливо розвиватись, до чого й запрошуємо -- бо самі люди й теж трохи заклопотані встигати усе одразу.
Author: Putnik
Posted: Вер 04 2004 - 01:29
Author: Putnik
Posted: Вер 04 2004 - 01:30
Забув додати: ОБОВ'ЯЗКОВО в авторизації кажи, хто ти та звідки.
Author: Pip
Posted: Вер 07 2004 - 01:09
Total Posts: 21 - Pages (3): [1] 2 3
|
|